APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / VANZARI ECHIPAMENTE APICOLE / Vand faguri artificiali si ceara de albine! Oriunde in tara!! Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
beestar23
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 40
Vand faguri artificiali din ceara de albine, la pretul de 30 RON/KG pret negociabil la canitati mari si ceara de albine, 100% naturala, miros placut si fara impuritati, la pretul de 25 RON/KG,pret usor negociabil. La cantitati de peste 300 KG TRANSPORTUL ESTE GRATUIT. Pentru mai multe detalii ne aflati la numerele de telefon 0766 836 497 sau 0766 278 820.Livram si prin curier(FanCourier, Posta Atlassib, Urgent Curier) oriunde in tara. Cantitatea minima sa fie de 10 KG. Fagurii sunt de ETTA BISTRITA NASAUD!! Sunt la cuti de 5 kg si sunt 51-52 foite.

vand faguri ceara albine! oriunde tara!! vand faguri din ceara albine, pretul ron/kg pret negociabil

34KB


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la