APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sofia15 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 40 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / VANZARI ECHIPAMENTE APICOLE / Fabrica de stupi Nehoiu Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
janese
Membru

Din: dambovita
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 198
ma..ashtia de la nehoiu!!!
frate-miu a luat de la voi  saptamana asta, 100 de cutii complete cu cat de 1/1
le-am vazut...frumoase dar.....ia fitzi atentzi:

1. la fund...cand il formatzi ,  evitatzi ! sa punetzi o scandura ingusta spre scandura de zbor(urdinish)..in zona asta trebui sa fie o scandura mai lata ..care sa se imbine cu urmatoarea inauntru in stup...ca de ploaie...prima data de distruge fundul in zona urdinishului daca ai incheieturi aici!
2. peretzii unui corp (am vazut ca ii facetzi din bucati nu dintr-o singura scandura...deci peretzii sa fie..,,impletitzi"..adica dimensiunile scandurilor din care e format peretele sa nu coincida pe doi peretzi alaturatzi...ca in timp se distruge ,,priza" dintre scanduri shi te trezeshti ca de ridica o juma de corp in sus...tocmai de unde nu te ashteptzi!!!
3. evitatzi ! sa punetzi scanduri inguste...,,sipculitze" in zona de sus a corpului,catului.....p_astea intercalatzi-le pe la jumatea inaltzimii...shi cum am zis ..,,impletite"
in rest...bune......dimensiuni ok!....interschimbabile ..ok!!!l-am pus sa mai ia 2000 de holtzsuruburi sa le mai intareasca nitzel!
4. capsa ,capsele  care le batetzi in partea de sus a cutiei,...batetzi-le cat mai aproape de buza de sus a cutiei,catului,ca lemnul are tendintza de a se incovoia shi a se departa spre exterior in timp...shi nu potzi sa-l mai tragi la loc dupa ce a apucat sa se deplaseze!

azi vin la voi..neanuntzat...fara comanda......poate vin degeaba!!!!
vreau 40 de corpuri(caturi de 1/1) pe 12 rame intregi(1/1}


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la