APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22 25 ani
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / VANZARI ECHIPAMENTE APICOLE / rame din brad;1/1;3/4;1/2,la 1leu/buc.,in bucuresti. Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
alexutzbee
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
salut
ceva poze cu ramele aveti?


pus acum 12 ani
   
iosca
Membru

Din: Calafat - Dolj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 387
La primul d-voastra anunt spuneati ca vindeti de la PUNCTELE DE LUCRU DIN CRAIOVA SI BUCURESTI.
          In Craiova nu aveti punct de lucru, sigur, pt ca va cunosc f f f bine d-le Barsanu si sunt sigur ca nici in Bucuresti nu aveti.
         
          Am tot incercat de cand v-am vazut primul anunt sa va prind fata-n fata (cu o comanda) pt ca sunt unul din cei multi pe care i-ati inselat f f f f tare, cu sume care depasesc bine suta de milioane vechi, dar din fericire pt d-voastra ati stiut sa dispareti iarasi. (asa cum ati disparut ultimi 4-5 ani dupa ce ati reusit sa-nselati f multi oameni dupa colaborari de 1-2 ani, timp in care castigati numa` incredere. Daca ne adunam putem forma un club f numeros)
           
          Sunt sigur ca ati vazut in acest forum o posibilitate de a insela si alti oameni, asta-i motivul pt care sunteti aici.
           
           Sa va ganditi numai, ca orice client poate fi unul din cei cateva zeci sau poate sute pe care i-ati inselat. Numai eu dupa ce v-am sunat si m-am convins de la primul cuvant ca sunteti d-voastra, am anuntat vreo 10 colegi si la toti le era f f f f dor de d-voastra!
           
            Daca vi se pare ca ceva din ceea ce am afirmat mai sus nu este adevarat, astept cu nerabdare sa-mi raspundeti.
           Si sa nu credeti ca va puteti ascunde la nesfarsit de noi. Va salut si pt ca mi-e f dor de d-voastra, abia astept sa va vad !  

Modificat de iosca (acum 12 ani)


_______________________________________
In ciuda rutinei, cresterea albinelor nu te plictiseste niciodata fiindca viata familiei de albine sta sub semnul intamplarii.

pus acum 12 ani
   
alt stupar
Moderator

Din: jud. Arad
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 645
Din pacate (?) pentru el, nu va raspunde...
E de multisor pe lista neagra, urmare a unor reclamatii primite de la membrii forumului.


_______________________________________
Inainte de a posta o oferta de vanzare, citeste aici:
   


pus acum 12 ani
   
iosca
Membru

Din: Calafat - Dolj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 387
Daca o sa-l cunoasteti, o sa vedeti un om abia iesit la pensie, care emana atata seriozitate si bunate de........n-am cuvinte, aveti cuvantul meu. Iti vine sa-l pui la rana, crezi c-a dat norocul peste tine sa cunosti un astfel de om !     Toti se-ntreaba la-nceput: - Cum de pune cel de sus cu barba alba numa` lucruri bune in unii ????!!!!!!!; si dupa o perioada bunicica de timp, omu` asta pe care l-ai crezut painea lu` Dumnezeu, nu alta (iti plateste numa`-n avans, nu-i pretentios la calitate, nici la cantitate), ti-o trage de nu te vezi si dispare cu o suma destul de frumusica. Pe mine m-a lasat fara salariile oamenilor pe vreo 3 luni si mi-a lasat un bilet la ordin (hartie de buda de fapt).
             
            Aici pun capat discutiei, scuze daca nu-i locul potrivit (daca e asa se poate sterge) sau daca v-am plictisit dar poate cuvintele mele ajuta unii colegi ai nostrii sa nu mai pateasca si ei ca noi.


_______________________________________
In ciuda rutinei, cresterea albinelor nu te plictiseste niciodata fiindca viata familiei de albine sta sub semnul intamplarii.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la