APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / VANZARI ECHIPAMENTE APICOLE / cumpar pavilion apicol Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
puiucirstoiu
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
cumpar pavilion apicol inmatriculat, cu dormitor, masa maxima admisa de max 7000 kg, capacitate intre 40 si 60 de stupi. Ofer maxim 2500 euro. tel : 0722432174, 0765339422

Modificat de puiucirstoiu (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
iosca
Membru

Din: Calafat - Dolj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 387
Eu am o curiozitate d-le Carstoiu (in afara de faptul ca aici e rubrica de vanzari, nu de cumparari): - sunt postate cateva zeci de anunturi cu vanzari de pavilioane. Ati incercat macar sa cereti informatii despre unul dintre ele inainte sa postati anuntul d-voastra ? Eu sunt sigur ca nu, dar ati postat anunt de cumparare (printre zecile de anunturi de vanzari de pavilioane), asteptand sa va caute vanzatorul ?!
              Ma abtin sa va zic parerea mea despre ..............

              Va urez cumparare buna dar eu, (in calitate si de vanzator, uneori de cumparator dar si de simplu om) nu v-as mai vinde nici daca m-ati cauta d-voastra cu dublul sumei ceruta de mine. 

Modificat de iosca (acum 12 ani)


_______________________________________
In ciuda rutinei, cresterea albinelor nu te plictiseste niciodata fiindca viata familiei de albine sta sub semnul intamplarii.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la