APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / VANZARI ECHIPAMENTE APICOLE / vand abricht Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
paul_78f
Membru

Din: Balotesti, jud Ilfov
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 66
dupa cum spune anuntul vand abricht, facut de mine integral >
dupa multe vise frumoase, am fost dicnosticat medical cu o bola incurabila, iar acest lucru nu mai i-mi permite sa fac nimic din ce mi-am propus.
Asa ca pe langa remorca sunt nevoit sa vand si abrichtul, toate detaliile despre abricht, le gasiti la rubrica Utilajul meu , pe forum>
Mai pot aduga aici ca lungimea cutitelor este de 300 mm, pe trei randuri, axul este cumparat, si fabricat industrial, nu este facut de neica la strungarie, motorul este nou nout nu am apucat decat sa fac probele cu el, are factura si certificat de garantie (2,2 kv, 3000 ror/min ), blaturile sunt din metal de 10 mm grosime, reglabile pe inaltime de la 0-15 mm adancime, grosime tot din blat de 10 mm, reglabil pe inaltime de la 0-150 mm, masa circularului, de asemenmea se regleza pe inaltime de la 0-100mm, mai multe o sa vedeti in pozele de acolo, si pentru lamuriri nu ezit sa raspund !
Ca pret pot spune ca fara 2000 de lei nu l dau, defapt acesta este si costul materialelor care le-am bagat in el , de munca nu se mai pune problema !

Modificat de paul_78f (acum 12 ani)


_______________________________________
in viata mereu mai ai de invatat cate ceva!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la